EffaTha , Sveta Struja & Android Gospel Productions: Album - Ono nešto o Kristu - download mp3


Evo pred vama je prvi uradak grupe EffaTha u zadnjih skoro deset godina. Ovo je jedna druga priča i ova glazba nema veze sa izvornim teškometalnim zvukom grupe. Počeo sam prije godinu dana eksperimentirati sa digitalnom glazbom i mogućnostima koje pružaju računala i audio alati...i tako je nastala "Sveta Struja & Android Gospel Productions".



Album "Ono nešto o Kristu" je kolekcija remikseva koji su nastali mojim prvim pokušajima u radu sa Logic Pro X, Remixlive Mixvibes i Goldwave editor audio alatima. I sada je taj materijal dostupan na skidanac. Priča o grupi EffaTha se nastavlja, i to ime neće zamuknuti sve dok ja budem imao imalo snage da se bavim duhovnom glazbom. Dok Ovo pišem ovaj album je predstavljen u radijskoj emisiji Sacro Ritam, voditelja i urednika Slavka Nedića. Slavko i ja smo jučer dogovorili preko Fejsa da se danas čujemo povodom novog materijala grupe EffaTha. I večeras u 20.00 sati je tokom emisije predstavljen album i dao sam mali intervju. I taj materijal će biti stavljen na ovaj blog uskoro, kao i ostale radio emisije u kojima je gostovala grupa EffaTha, kao i neke tv emisije u kojima smo gostovali ranije.

"Ono nešto" je moj novi pokušaj bavljenja glazbom. Novi pristup, nova sloboda, nova kreativnost i kreacija. Zahvalan sam Kristu koji me nadahnjuje da sam mogao snimiti ove skladbe. Lišen prisutnosti ostalih članova nekadašnjeg heavy metal sastava EffaTha, posložio sam glazbu koja potpuno odgovara mojem sadašnjem promišljanju glazbe. Želio sam progresivni pristup. Što dalje od DJ-ovskog poimanja elektroničke glazbe, a što bliži autorskom promišljanju iste. Nova sloboda koju sam sada dobio ne može se usporediti sa radom u heavy metal bendu. Ovo je puno širi okvir.
A meni je duša opet puna glazbe.

Marin Katava 18.10.2018.

EffaTha "Ono nešto o Kristu" 2018
01.NITKO NIKOG NE ČUJE (NEPLODNO TLO) 39.17
02.ZLO KOJE POTISKUJEMO 04.02
03.ONO NEŠTO O KRISTU 06.15
04.STOPE NA VODI (KRALJEVSTVO NEBESKO) 13.46
05.POMIREN SA BOGOM I SA SAMIM SOBOM 05.20
SVETA STRUJA & ANDROID GOSPEL PRODUCTIONS
Link Mega - download
Link Uloz.to





Primjedbe